כל הזכויות שמורות לענת אוראל
חולמים ליצור פרלינים יפהפיים, נמסים בפה, שטעמם שמימי וגורמים לכולם להתפעל מהיצירות המענגות שלכם?
ובכן, זו ההזדמנות המושלמת להפוך את הפנטזיות האלה למציאות. סדנת הפרלינים המענגת שלנו תיקח אתכם למסע בעולם הקסום של השוקולד. לטבול את עצמך באמנות העדינה של הכנת פרלינים ולשלוט בכישורים הדרושים כדי ליצור שוקולדים מעוררי תיאבון ומשובחים המעוררים תחושה של אוטופיה של בלוטות טעם. הצטרפו אלינו כשאנחנו צוללים לתוך נפלאות הכנת הפרלינים ומשחררים את השוקולטייר הפנימי שלכם.
תוכלו להתעמק בעולם של טמפרור שוקולד, מיומנות קריטית להכנת הפרלינים המושלמים. המדריכים המנוסים שלנו ידריכו אתכם בתהליך זה ויסבירו את הסיבה המדעית מאחורי חשיבותו. כמו כן, תצברו ידע על מילויי פרלינים שונים, כמו גנאש, אגוזים, פירות ועוד, מה שיאפשר לכם ליצור שילובי טעמים מותאמים אישית להעדפותיכם.
עם הידע והטכניקות החדשים שלכם, תוכלו לשחרר את השוקולטייר הפנימי שלכם וליצור פרלינים ייחודיים ומעוררי תיאבון. השתמשו ביצירתיות שלכם כדי לערבב ולהתאים טעמים ומרקמים שונים, ועצבו את הפרלינים הייחודיים שלכם שבוודאי ירשימו חברים ובני משפחה.
צאו למסע בלתי נשכח של הכנת פרלינים בסדנה המעולה שלנו בישראל. בנוסף למיומנויות יקרות הערך שתרכשו, חוויה זו מעודדת אחווה וגיבוש בין המשתתפים, ויוצרת זיכרונות וקשרים מתמשכים. בין אם אתם בשלנים מתחילים או חובבי קולינריה מנוסים, סדנת הפרלינים שלנו מזמינה אתכם להתפנק בעולם השוקולד וליצור פינוקים מענגים שכולם יאהבו.
כל משתתף יקבל מגש אותו הוא ימלא ויסגור 32 יחידות פרלינים בשלל מילויים איכותיים. בנוסף נכין חטיפי שוקולד במילוי נוגט מפנק. אז הצטרפו אלי ונצלול למסע שכולו שוקולד בלגי איכותי. חומרי הגלם שבהם נשתמש בסדנה טבעיים ומשובחים. בסוף הסדנה כל משתתף לוקח עמו מגש פרלינים בשווי של 200 ₪ פלוס מתכונים שווים להכנת פרלינים.
חולמים ליצור פרלינים יפהפיים, נמסים בפה, שטעמם שמימי וגורמים לכולם להתפעל מהיצירות המענגות שלכם?
ובכן, זו ההזדמנות המושלמת להפוך את הפנטזיות האלה למציאות. סדנת הפרלינים המענגת שלנו תיקח אתכם למסע בעולם הקסום שלהאם אתם חולמים ליצור פרלינים יפהפיים, נמסים בפה, שטעמם שמימי וגורמים לכולם להתפעל מהיצירות המענגות שלכם?
ובכן, זו ההזדמנות המושלמת להפוך את הפנטזיות האלה למציאות. סדנת הפרלינים המענגת שלנו תיקח אתכם למסע בעולם הקסום של השוקולד. לטבול את עצמך באמנות העדינה של הכנת פרלינים ולשלוט בכישורים הדרושים כדי ליצור שוקולדים מעוררי תיאבון ומשובחים המעוררים תחושה של אוטופיה של בלוטות טעם. הצטרפו אלינו כשאנחנו צוללים לתוך נפלאות הכנת הפרלינים ומשחררים את השוקולטייר הפנימי שלכם.
תוכלו להתעמק בעולם של טמפרור שוקולד, מיומנות קריטית להכנת הפרלינים המושלמים. המדריכים המנוסים שלנו ידריכו אתכם בתהליך זה ויסבירו את הסיבה המדעית מאחורי חשיבותו. כמו כן, תצברו ידע על מילויי פרלינים שונים, כמו גנאש, אגוזים, פירות ועוד, מה שיאפשר לכם ליצור שילובי טעמים מותאמים אישית להעדפותיכם.
עם הידע והטכניקות החדשים שלכם, תוכלו לשחרר את השוקולטייר הפנימי שלכם וליצור פרלינים ייחודיים ומעוררי תיאבון. השתמשו ביצירתיות שלכם כדי לערבב ולהתאים טעמים ומרקמים שונים, ועצבו את הפרלינים הייחודיים שלכם שבוודאי ירשימו חברים ובני משפחה.
צאו למסע בלתי נשכח של הכנת פרלינים בסדנה המעולה שלנו בישראל. בנוסף למיומנויות יקרות הערך שתרכשו, חוויה זו מעודדת אחווה וגיבוש בין המשתתפים, ויוצרת זיכרונות וקשרים מתמשכים. בין אם אתם בשלנים מתחילים או חובבי קולינריה מנוסים, סדנת הפרלינים שלנו מזמינה אתכם להתפנק בעולם השוקולד וליצור פינוקים מענגים שכולם יאהבו.
כל משתתף יקבל מגש אותו הוא ימלא ויסגור 32 יחידות פרלינים בשלל מילויים איכותיים. בנוסף נכין חטיפי שוקולד במילוי נוגט מפנק. אז הצטרפו אלי ונצלול למסע שכולו שוקולד בלגי איכותי. חומרי הגלם שבהם נשתמש בסדנה טבעיים ומשובחים. בסוף הסדנה כל משתתף לוקח עמו מגש פרלינים בשווי של 200 ₪ פלוס מתכונים שווים להכנת פרלינים.
290 ש"ח למשתתף
כל המוצרים בסדנה כשרים אך אין תעודת כשרות
הסדנה מתאימה לכולם גם לקבוצות וגם ליחידים
במידה ואתם טבעונים אז יש אפשרות להשתתף בסדנה ונביא לכם מוצרים עבורכם.
הסדנה מתקיימת אצלנו בסטודיו בכפר סבא. רק 20 ד'ק נסיעה מתל אביב
כל הזכויות שמורות לענת אוראל
טלפון: 054-4716352
מייל: tripleschocolate@gmail.com
כתובת: האקליפטוס 11, כפר סבא.
שעות פעילות: ימים א’-ה’ בין השעות 08:00-19:00
יום ו’ בין השעות 09:00-14:00
הצהרת נגישות
© כל הזכויות שמורות לענת אוראל.