אודותינו

אודות טריפלס סדנאות שוקולד

 הקמתי את טריפלס סדנאות שוקולד  ב-2015 , לאחר שסיימתי בהצלחה קורס קונדיטוריה בבית הספר "דן", שם התאהבתי בשוקולד.

לאחר מכן, עברתי קורס התמחות בשוקולד ופרלינים והתחלתי להכין פרלינים בעבודת יד. מאז, עברתי השתלמויות שוקולד וקינוחים, מהטובות בארץ,  ועסק בתחום השוקולד בלבד.

בכל הסדנאות שלי אני משתמש בשוקולד איכותי בלגי בלבד.

בקרוב אתחיל למכור באתר את תוצרתי שתכלול פרלינים המיוצרים בעבודת יד ובהרבה אהבה, עוד מוצרים משוקולד בלגי. אני מקווה שתיהנו מהאתר, מהשוקולד ותזמינו אותי לסדנאות שוקולד מתוקות.

קצת עלי

נעים מאוד עידו אוראל, נשוי לענת ואבא לאגם ומשי המתוקות, כעשר שנים במקצוע.

מאז ומעולם תחום השוקולד עניין אותי. הריח, הטעם, המגע והקסם שהשוקולד יוצר כאשר נוגסים בו.

ריתק אותי לעבוד עם השוקולד, לקרר אותו בדיוק למעלה הנכונה וליצור ממנו תוצרים מופלאים כמו, פרלינים במילויים שונים ומגוונים, לפעמיים מתוקים או מלוחים, ואפילו אלכוהוליים.

כשרציתי להשתעשע, הייתי מכין דמויות משוקולד וכשרציתי להפתיע, הכנתי לבתי בת השלוש, לחגיגת יום ההולדת, דובי ענק משוקולד, שאותו מילאתי בהפתעות. לראות את החיוך שלה, כשהיא קיבלה את הדובי משוקולד ואת ההתלהבות שלה, זה עשה את הכל.

עולם השוקולד הוא מופלא, ניתן להכין מהשוקולד דברים רבים ולכן החלטתי להעביר סדנאות לכולם, כי אין מי שלא אוהב שוקולד. אז אתם מוזמנים אלי לסטודיו, או שאגיע אליכם למטבח, לחוויה בלתי רגילה.

הזמנת סדנת שוקולד

גלרית תמונות