סדנת שוקולד זוגית היא החוויה הזוגית שתגרום לכם ללקק את האצבעות! היא מתקיימת אצלכם בבית באווירה אינטימית שמיועדת לבני הזוג בלבד.
היי, שמי עידו אוראל ואני שוקולטייר במקצועי מעל 10 שנים והכנתי עבורכם את סדנת הפרלינים הכי רומנטית שיש שתזכו לחוות פעם בחיים.
זה לא יהיה עוד ערב של חיפוש חניה, זה לא יהיה עוד ערב של בינג' בנטפליקס, זו תהיה חוויה זוגית שתשאיר לכם טעם של עוד!
כדי להעניק לכם ערב יצירתי ובלתי נשכח מלא בטעמים, מרקמים וצבעים אני מביא איתי את שוקולד חלב, שוקולד מריר ושוקולד לבן מבית קאליבו העולמית המייצרת שוקולד בלגי משובח מפולי קקאו מובחרים.
בנוסף, אני מביא גם את כל הציוד הנדרש כדי ליצור עבורכם חווית שוקולד חד פעמית, כך שמה שנשאר לכם לעשות הוא לפתוח את הדלת ולהתחיל ליהנות ביחד!
אחרי ששמנו מוזיקה לאווירה טובה, נלבש את סינרי השוקולטיירים ונתחיל בטעימות של סוגיו השונים של השוקולד: שוקולד חלב קלאסי, שוקולד מריר וכמובן שוקולד לבן.
בין טעימה לטעימה נכיר את ההיסטוריה המופלאה של השוקולד, נגלה מהיכן מגיע הקקאו ונשמע כמה סיפורים מצחיקים ומשעשעים על הדרך בה הפך השוקולד לסמל האוניברסלי של מתיקות, אהבה ורומנטיקה.
אלמד אתכם איך לטמפרר שוקולד כמו מקצוענים, איך לזלף אותו, איך להכין מילויי גאנש משגעים עד שלכל אחד מכם יהיה מגש עמוס וגדוש ב – 32 פרלינים משובחים במילוי וניל וחלב קלאסי ממש כמו בחנויות בוטיק.
אם תרצו נוכל להוסיף גם פירות, תבלינים ואפילו אלכוהול שיש לכם בבית ולהפוך את הסדנה היצירתית שלנו לערב שכולו טעם טוב.
בזמן שהפרלינים נחים להם במקרר, נעשה עוד כמה תמונות זוגיות ונעבור לחלק השני של הסדנה – הכנת חטיפי ג'נדויה מטריפים עם שוקולד חם שפשוט ימסו לכם בפה ויגרמו למתיקות להתפשט בכל הגוף!
אגב, ההמלצה שלי היא לשמור כמה חטיפי ג'נדויה לבוקר שאחרי הסדנה. ככה תוכלו ליהנות משוקולד משובח ומובחר עם הקפה הראשון של הבוקר ולהתחיל את היום עם טעם מתוק בפה.
בסיום הסדנה תוכלו לשמור לעצמכם את ממתקי השוקולד שהכנתם או לחלוק אותם עם חברים ובני משפחה. לא ניפרד לפני שנעשה תמונות אחרונות למזכרת.
הסדנה שלי מתאימה לכל מי שאוהב שוקולד ורוצה לחגוג יום הולדת, דייט רומנטי, יום נישואין או שבא לו לפרגן לחברים או בני משפחה בערב בלתי נשכח עם חוויה מהממת ומתוקה במיוחד.
סדנת שוקולד זוגית מתאימה מגיל 19 ומעלה. אני מלמד אתכם להשתמש בחומרי גלם שיש לכם במטבח כתוספת אפשרית למילוי הפרלינים כמו למשל פירות, תבלינים ואלכוהול. כמו כן ניתן לבחור את סוגי השוקולד האהובים עליכם.
בכל הסדנאות אני משתמש בשוקולד בלגי מובחר, כי אני מאמין שאיכות מנצחת וחשוב לי שהלקוחות שלי לא רק ילמדו להכין את מוצרי השוקולד, אלא גם שישתמשו במוצרים איכותיים וטובים, כשירצו להכין בעצמם בבית.
אני מגיע אליכם עם כל הציוד הנדרש. יש צורך במקרר עם תא הקפאה, חדר ממוזג, ומשטח עבודה (שולחן).
כל המוצרים שלנו כשרים בכשרות בדץ ואנחנו משתמשים בכלים חד פעמיים.
כן בוודאי קיימת סדנה טבעונית.
אכן, עובדים בשישי ובשבת.
טלפון: 054-4716352
מייל: tripleschocolate@gmail.com
כתובת: האקליפטוס 11, כפר סבא.
שעות פעילות: ימים א’-ה’ בין השעות 08:00-19:00
יום ו’ בין השעות 09:00-14:00
הצהרת נגישות
© כל הזכויות שמורות לענת אוראל.