ובכן, זו ההזדמנות המושלמת להפוך את הפנטזיות האלה למציאות. סדנת הפרלינים המענגת שלנו תיקח אתכם למסע בעולם הקסום של השוקולד. לטבול את עצמך באמנות העדינה של הכנת פרלינים ולשלוט בכישורים הדרושים כדי ליצור שוקולדים מעוררי תיאבון ומשובחים המעוררים תחושה של אוטופיה של בלוטות טעם. הצטרפו אלינו כשאנחנו צוללים לתוך נפלאות הכנת הפרלינים ומשחררים את השוקולטייר הפנימי שלכם.
תוכלו להתעמק בעולם של טמפרור שוקולד, מיומנות קריטית להכנת הפרלינים המושלמים. המדריכים המנוסים שלנו ידריכו אתכם בתהליך זה ויסבירו את הסיבה המדעית מאחורי חשיבותו. כמו כן, תצברו ידע על מילויי פרלינים שונים, כמו גנאש, אגוזים, פירות ועוד, מה שיאפשר לכם ליצור שילובי טעמים מותאמים אישית להעדפותיכם.
עם הידע והטכניקות החדשים שלכם, תוכלו לשחרר את השוקולטייר הפנימי שלכם וליצור פרלינים ייחודיים ומעוררי תיאבון. השתמשו ביצירתיות שלכם כדי לערבב ולהתאים טעמים ומרקמים שונים, ועצבו את הפרלינים הייחודיים שלכם שבוודאי ירשימו חברים ובני משפחה.
צאו למסע בלתי נשכח של הכנת פרלינים בסדנה המעולה שלנו בישראל. בנוסף למיומנויות יקרות הערך שתרכשו, חוויה זו מעודדת אחווה וגיבוש בין המשתתפים, ויוצרת זיכרונות וקשרים מתמשכים. בין אם אתם בשלנים מתחילים או חובבי קולינריה מנוסים, סדנת הפרלינים שלנו מזמינה אתכם להתפנק בעולם השוקולד וליצור פינוקים מענגים שכולם יאהבו.
כל משתתף יקבל מגש אותו הוא ימלא ויסגור 32 יחידות פרלינים בשלל מילויים איכותיים. בנוסף נכין חטיפי שוקולד במילוי נוגט מפנק. אז הצטרפו אלי ונצלול למסע שכולו שוקולד בלגי איכותי. חומרי הגלם שבהם נשתמש בסדנה טבעיים ומשובחים. בסוף הסדנה כל משתתף לוקח עמו מגש פרלינים בשווי של 200 ₪ פלוס מתכונים שווים להכנת פרלינים.
ובכן, זו ההזדמנות המושלמת להפוך את הפנטזיות האלה למציאות. סדנת הפרלינים המענגת שלנו תיקח אתכם למסע בעולם הקסום שלהאם אתם חולמים ליצור פרלינים יפהפיים, נמסים בפה, שטעמם שמימי וגורמים לכולם להתפעל מהיצירות המענגות שלכם?
ובכן, זו ההזדמנות המושלמת להפוך את הפנטזיות האלה למציאות. סדנת הפרלינים המענגת שלנו תיקח אתכם למסע בעולם הקסום של השוקולד. לטבול את עצמך באמנות העדינה של הכנת פרלינים ולשלוט בכישורים הדרושים כדי ליצור שוקולדים מעוררי תיאבון ומשובחים המעוררים תחושה של אוטופיה של בלוטות טעם. הצטרפו אלינו כשאנחנו צוללים לתוך נפלאות הכנת הפרלינים ומשחררים את השוקולטייר הפנימי שלכם.
תוכלו להתעמק בעולם של טמפרור שוקולד, מיומנות קריטית להכנת הפרלינים המושלמים. המדריכים המנוסים שלנו ידריכו אתכם בתהליך זה ויסבירו את הסיבה המדעית מאחורי חשיבותו. כמו כן, תצברו ידע על מילויי פרלינים שונים, כמו גנאש, אגוזים, פירות ועוד, מה שיאפשר לכם ליצור שילובי טעמים מותאמים אישית להעדפותיכם.
עם הידע והטכניקות החדשים שלכם, תוכלו לשחרר את השוקולטייר הפנימי שלכם וליצור פרלינים ייחודיים ומעוררי תיאבון. השתמשו ביצירתיות שלכם כדי לערבב ולהתאים טעמים ומרקמים שונים, ועצבו את הפרלינים הייחודיים שלכם שבוודאי ירשימו חברים ובני משפחה.
צאו למסע בלתי נשכח של הכנת פרלינים בסדנה המעולה שלנו בישראל. בנוסף למיומנויות יקרות הערך שתרכשו, חוויה זו מעודדת אחווה וגיבוש בין המשתתפים, ויוצרת זיכרונות וקשרים מתמשכים. בין אם אתם בשלנים מתחילים או חובבי קולינריה מנוסים, סדנת הפרלינים שלנו מזמינה אתכם להתפנק בעולם השוקולד וליצור פינוקים מענגים שכולם יאהבו.
כל משתתף יקבל מגש אותו הוא ימלא ויסגור 32 יחידות פרלינים בשלל מילויים איכותיים. בנוסף נכין חטיפי שוקולד במילוי נוגט מפנק. אז הצטרפו אלי ונצלול למסע שכולו שוקולד בלגי איכותי. חומרי הגלם שבהם נשתמש בסדנה טבעיים ומשובחים. בסוף הסדנה כל משתתף לוקח עמו מגש פרלינים בשווי של 200 ₪ פלוס מתכונים שווים להכנת פרלינים.
כתובת
רחוב דב הוז 54 כפר סבא בית פרטי (הבית הפנימי) יש שילוט לסטודיו לרדת במדרגות.
חנייה: עד 17:00 ניתן לחנות ברחוב כולו החל מ 17:00 יש לחנות בהמשך הרחוב בצד ימין יש חניון קטן ללא תשלום
יצירת קשר
טלפון: 054-4716352
מייל:tripleschocolate@gmail.com
משך הסדנה: כשעתיים וחצי
מועד:17.06
בשעה 20:00
הסדנה מיועדת למבוגרים בלבד מעל גיל 18
במידה ואתם רגישים למזון שקשור למוצרים שלנו נשמח לדעת.
קיום הסדנה מותנה בהרשמה של מינימום 6 משתתפים.
במידה ולא יהיה מספיק נרשמים ישלח עדכון על ביטול הסדנה.
במקרה של ביטול או דחיה יש להודיע עד שני ימי עסקים בטלפון וכספכם יוחזר בחזרה במלואו.
במידה ולא תבטלו יומיים לפני לא יוחזר כסף על הסדנה.
יש להסדיר תשלום מראש יחד עם ההזמנה, על מנת שנוכל לשמור לכם מקום.
הסדנה מתקיימת אצלנו בסטודיו בכפר סבא. רק 20 ד'ק נסיעה מתל אביב
המלצות מלקוחות
★★★★★5/5
היה יאמי!
נהננו מאוד מהחוויה, ההדרכה, היחס המקסים ובעיקר מהשוקולדדד
★★★★★5/5
סדנת שוקולד מקסימה, מרעננת וממש טעימה. עידו מסביר את הכל בסבלנות, מפרגן והופך את התהליך לפשוט ואת החוויה למהנה. עידו, תודה על פעילות מחדשת ושוקולדים ממכרים 😊